?
Close
soc

Tečaj etičnega hekinga

Opis

Cilj vsake organizacije danes je ostati pred vsemi možnimi kibernetskimi napadi. Nenehno izobraževanje na tem področju je danes nuja za vsako IT ekipo, ki želi biti uspešna na področju informacijske varnosti in se zoperstaviti kibernapadom.

Naši varnostni strokovnjaki so sposobni izobraziti vaše ekipe, da bodo pripravljene, ko se napadi zgodijo ter bodo imeli ustrezno znanje in orodja ter bodo obvladovali procese, da bodo lahko uspešno ubranili vašo organizacijo.  

V preteklih letih smo izvedli preko 50 tečajev za različne ciljne skupine.

Koristi

tick-bullet-large

Pridobite vpogled v najnovejše hekerske metode in vektorje napadov.

tick-bullet-large

Pridobite praktične nasvete za uporabo orodij in obrambnih mehanizmov pred hekerji.

tick-bullet-large

Izobraževanje v realistično simuliranem okolju z  resničnimi grožnjami.

tick-bullet-large

Tekmovanje med udeleženci tečaja v stilu CTF (Capture the Flag) z nalogami iz realnih penetracijskih testov.

VSEBINA

Ponujamo različne tečaje, prilagojene različnim ciljnim skupinam. Tečaj etičnega hekanja ima širok razpon, in sicer od osnovnega do naprednega usposabljanja. Naš tečaj pokriva različna področja in prinaša izzive na naslednjih področjih:
Glede na veliko povpraševanje po SOC analistih ponujamo posebno izobraževanje, ki vam lahko pomaga, da zelo hitro začnete z izvajanjem SOC operacij. Tečaj pokriva naslednja področja:

Za večje ekipe ali organizacije pripravimo posebej prirejene tečaje vašim sistemom, tehnologijam in platformam. S temi posebej prilagojenimi tečaji pridobite še več globine na področjih, ki so pomembni za vašo organizacijo.