?
Close
penetration

Penetracijsko testiranje

Opis

Penetracijsko testiranje je osnovna aktivnost, ki jo je potrebno izvajati redno, da se zagotovi varnost celotnega ekosistema.

Naši usposobljeni strokovnjaki so sposobni izvesti testiranje z različnih področij. Sistemsko, omrežno ali mobilno penetracijsko testiranje je temeljna dejavnost našega podjetja. V preteklosti smo izvedli najrazličnejše penetracijske teste in z veseljem vam pokažemo svoje sposobnosti. Lahko izvedemo katero koli vrsto penetracijskega testiranja – na primer s principom črne, sive ali bele škatle.

koristi

tick-bullet-large

Pridobite realno sliko vaše IT infrastrukture.

tick-bullet-large

Izboljšajte neprekinjeno poslovanje.

tick-bullet-large

Odkrijte nove vektorje napada.

tick-bullet-large

Zaščitite podatke in ugled podjetja. 

Kaj testiramo

Skupaj z vami bomo določili cilje, da bomo pridobili najboljše rezultate penetracijskega testiranja. Pri testiranju uporabljamo najrazličnejše metodologije kot na primer PTEST ali OWASP, da zagotovimo najboljše možne rezultate in ne spregledamo kakšnega področja testiranja. 

Penetracijsko testiranje lahko izvedemo na:

metodologija

1

Opredeliti tip penetracijskega testa

Pomagali vam bomo izbrati ustrezno vrsto testiranja.

2

Opredelitev obsega

Določili bomo točen obseg, cilje in sprejeli dogovor o vseh rokih ter okoliščinah med izvajanjem penetracijskega testiranja.

3

Analiza in penetracijski test

Opravili bomo skeniranje ranljivosti in podrobno analizo sistemov ter aplikacij. Po tem se bo penetracijski test izvajal v skladu z dogovorjenimi cilji in načrtom izvedbe.

4

Poročanje

Pripravili bomo podrobno poročilo penetracijskega testiranja in vseh najdenih ranljivosti. Priporočila za odpravo pomanjkljivosti bodo pripravljena in predstavljena zainteresiranim osebam v vašem podjetju.

5

Verifikacija

Po odpravi ranljivosti bomo opravili hiter verifikacijski pregled, s katerim bomo ugotovili, ali so se izvedli vsi ustrezni ukrepi.